Inspectie tehnica periodica,tahografe,statii radio,diagrame,role tahograf

Reclamatii si sugestii verifica ITP Chat

           Societatea PROSIG TRAFIC S.R.L. a fost infiintata in decembrie 2006 avand un singur asociat in persoana d-lui Grigoroiu Mihai si are ca principal obiect de activitate servicii si comert in domeniul auto. In ianuarie 2007 s-a achizitionat terenul in suprafata de 2200 mp., in aprilie 2007 s-a inceput constructia si in data de 8 octombrie 2008 societatea si-a deschis portile pentru DUMNEAVOASTRA. 

           Prin investitia facuta in locatia din orasul Pucioasa, judetul Dambovita, bulevardul Trandafirilor, nr.303, investitie materiala cat si din punct de vedere al resurselor umane, ne propunem sa raspundem cu promtitudine si profesionalism la toate nevoile clientilor. Daca multumirea si aprecierea clientilor pentru serviciile si produsele oferite ne va aduce intr-o pozitie de varf pe piata judetului Dambovita atunci vom putea spune ca viziunea noastra a fost corecta si a coincis cu a DUMNEAVOASTRA.

           Plecand de la ideea ca intotdeauna este loc pentru mai bine, pe pagina de start a siteului gasiti un buton " sugestii " pe care va rog sa il accesati ori de cate ori considerati ca aveti un sfat pentru noi sau aveti de reclamat vreo problema legata de serviciile noastre sau de salariatii nostri. Va voi raspunde negresit si va asigur de toata colaborarea mea.

 

Cu stima si respect Mihai si Monica Grigoroiu.